Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Un cal care se plimba nestingherit pe strada Calea Moților din Alba Iulia, „reținut” de către polițiștii locali

Publicat

Un cal care se plimba joi nestingherit pe strada Calea Moților din Alba Iulia, a fost „reținut” de către polițiștii locali și priponit de un pom, pe spațiul verde aflat în zona intersecției cu strada Aurel Vlaicu. 

Întâmplarea a fost surprinsă de către un cititor Alba24.

„Azi în jurul orei 13:00, un participant la trafic a fost surprins de un cititor al ziarului Alba24 circulând pe Calea Moților în sensul de mers spre centru, în apropierea benzinăriei OMW, având un comportament haotic.

Datorită acțiunii prompte a Poliției Locale Alba acesta a fost reținut câteva minute mai târziu în apropierea străzii Aurel Vlaicu.

Bănuim că certificatul veterinar și potcoavele de înmatriculare au fost examinate cu mare atenție de către autorități”, ne-a scris cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax