Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Un ”șofer de duminică” a ieșit cu mașina sâmbătă, prin Alba Iulia. A lăsat autoturismul pe intrarea dintr-o parcare liberă!

Publicat

stirea ta Dintre situațiile dificile în care se poate regăsi un șofer de duminică, cea mai grea este aceea în care este nevoit să iasă cu mașina sâmbăta. Peste tot sunt mașini, semafoare, nebunie, sensuri giratorii… Normal că, atunci când găsește omul un loc mai liber, parchează imediat și își trage sufletul. Eventual se dă jos și își rezolvă problemele, lăsând mașina exact unde s-a oprit cu ea prima dată. 

Așa a afăcut șoferul din imagine astăzi, într-o frumoasă zi de sâmbătă. A parcat exact pe intrarea în parcarea din spatele blocului Digi, lângă fosta Policlinică, deși în cele două parcări învecinate, inclusiv în cea pe care a blocat-o, erau locuri câte vrei. Vă dați seama, dacă nici măcar n-a observat că e o intrare în parcare, cum conduce în restul timpului? Pentru cei care tocmai se pregăteau să întrebe: s-a întâmplat sâmbătă, după prânz.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebookhttps://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reuşit să surprinzi pe cameră.

URL scurt: https://alba24.ro/?p=599233

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax