Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Un stâlp de metal din Piața Cetății din Alba Iulia, a căzut lângă picioarele unei fetițe. ”Niște iresponsabili!”

Publicat

Un stâlp din metal, amplasat în zona Pieței Cetății din Alba Iulia, a fost cât pe ce să se prăbușească pe picioarele unei fetițe în vârstă de 6 ani. 

Stâlpul a fost doar pus în picioare, fără să mai fie prins în șuruburi și s-a prăbușit atunci când fetița l-a atins. Incidentul s-a produs marți seară.

”Ne-am speriat pentru că a căzut exact lângă ea. Nu înțeleg cum au putut să îl lase așa, fără să îl asigure, fără șuruburi, sunt niște iresponsabili cei de la primărie” a transmis mama fetiței.

Stâlpul este situat în perimetrul piațetei, în zona în care de obicei are loc accesul auto atunci când sunt evenimente și este nevoie de amplasarea scenei.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Primaria Sebes

    miercuri, 27.04.2022 at 20:15

    In Sebes sunt peste 20 care stau sa cada. Vreo 10 au cazut deja.

  2. Nepasarea

    miercuri, 27.04.2022 at 20:25

    Avem proiecte ďe dezvoltare pe termen extrem de lung, cum ar fi malluri, parcari cu plata, plombari de strazi, astupari de gropi, etc., dar sa intretinem ce au facut altii, NIMIC !!

  3. kretz

    duminică, 01.05.2022 at 17:02

    conteaza ca s-au arătat masinile smechere, in rest autoritatile din alba sunt complet dezinteresate de siguranta publicului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax