Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Un trotuar din Alba Iulia spart la o lună de la renovare. Muncitorii au lăsat pavajele și bordurile în stradă

Publicat

”Sunt revoltat de situație”: este declarația unui cetățean din Alba Iulia care de câteva zile trece pe lângă o groapă făcută pe un trotuar. 

Este o groapă făcută pe un trotuar proaspăt reabilitat, pe strada Nicolae Grigorescu din oraș. Din câte se pare după ce trotuarul a fost renovat cu pavele noi, acesta a fost spart iar groapa nu a fost acoperită. 

Cel mai probabil a fost făcută o groapă pentru o firmă de utilitate care caută un cablu subteran.

Bărbatul  făcut o poză în data de 16 noiembrie 2023, iar luni 20 noiembrie a precizat că groapa încă nu a fost acoperită. Acesta a trimis poza și mesajul pe adresa redacției alba24.ro.

”Bună ziua, așa arată isprava unei firme de cablu, pe strada Nicolae Grigorescu, din Alba Iulia dupa mai puțin de o lună de cand s-au finalizat lucrarile de reabilitare ale străzii.

Firma în cauza, iși căuta cablul în 14-15.11.2023 dar „a uitat”sa refacă trotuarul la loc! Azi, 16.11.23, zi cu soare, am făcut această poză, revoltat fiind de nepăsarea acestor firme față de domeniul public. Poate reușiți Dvs să-i sensibilizați”, a scris cititorul pe adresa redacției.

Pe lotul 3 (străzile Lalelelor, Pinului, Francesca, Nicolae Grigorescu, Gheorghe Pop de Băsești și Bulevardul Încoronării) constructorul desemnat este ELIS Pavaje, iar valoarea contractului este de 25.699.852 lei, fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 20.11.2023 at 17:42

    „Trântorii” din Primărie, care sunt încadraţi la inspectori de teren au habar de aşa ceva ? Pentru spart s-a dat o autorizaţie, nu ?

  2. facsimil

    luni, 20.11.2023 at 18:33

    😐

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax