Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: „Vorbe, nu fapte”, noul slogan al administrației din Alba Iulia. Munții de gunoaie reapar în oraș

Publicat

Gunoaiele menajere neridicate la timp transformă din nou unele zone din municipiul Alba Iulia în adevărate ghene de gunoi.

Un cititor Alba24 a surprins marți dimineața munți de gunoaie, în zona stadionului Cetate.

Cetățeanul consideră inacceptabilă situația în care se află localitatea din punct de vedere al salubrității și consideră că reprezentanții administrației locale s-au rezumat până acum doar la vorbe. 

„Vorbe, nu fapte!, acesta pare să fie noul slogan al conducerii Primăriei Alba Iulia.

În timp ce aleșii locali au cântat și au dansat, în weekend, în Piața Cetății, într-o altă zonă din oraș mașina de salubrizare nu a mai ajuns. De atunci au trecut două zile, iar imaginile vorbesc de la sine.

Tomberoanele sunt pline până la refuz iar în jurul acestora s-au strâns din nou munți de gunoaie. Peisajul dezolant, care se repetă constant în ultima perioadă în diferite zone din municipiu, pare să nu deranjeze prea mult pe reprezentanții administrației locale, care s-au rezumat până acum doar la vorbe: <vom sancționa … vom începe cu amenzi>.

Un focar de infecție aici, un altul câteva străzi mai încolo. Încet, încet, <Cealaltă Capitală> se transformă în <Cealaltă groapă de gunoi>”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Reamintim faptul că în urmă cu mai bine de o săptămână, viceprimarul municipiului Alba Iulia Emil Antoniu Popescu a scris pe pagina de Facebook că Primăria va începe să sancționeze orice companie care operează servicii publice la nivelul localității și care nu se achită de toate atribuțiile, conform contractului.

„Vom sancționa astfel de situații ori de câte ori le vom identifica ori vom avea sesizări justificate de la cetățeni. (…) Vom începe cu amenzi și vom continua prin toate formele legale ce ne stau la dispoziție, mergând până la denunțarea și rezilierea contractelor aflate în vigoare”, a precizat Emil Popescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax