Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Zlatna este verde… noaptea. Cât a costat iluminatul public atipic și de ce este verde

Publicat

s

Un cititor Alba24 care a avut ocazia să treacă la ceas de seară prin orașul Zlatna, a fost uimit de becurile cu led de culoare verde care scaldă străzile, încă de la intrare. 

”Nu am mai văzut așa ceva nicăieri. Verde de Zlatna! Parcă te afli în altă lume. Este ciudat și deranjant în același timp să conduci pe acolo. Foarte, foarte straniu, mă întreb cine le-a dat ideea asta și cum de a acceptat administrația locală. Și, mai ales, mă întreb cum de au suportă oamenii așa ceva, seară de seară. Bănuiesc că la Zlatna nu poti petrece nopți albe” ne-a transmis cititorul Alba24.

v

Orașul Zlatna și alte 18 localități aparținătoare s-au dotat cu acest tip de iluminat acum trei ani și jumătate. Investiția a depășit 1,2 milioane de lei, dar, spuneau la data respectivă reprezentanții administrației locale, ledurile instalate ar fi redus consumul și ar fi urmată să o amortizeze în patru ani.

v

O parte din aceste leduri au culoare albă, iar o parte sunt verzi. Primarul Silviu Ponoran motiva atunci alegerea culorilor prin faptul că astfel se văd mai bine imaginile de pe camerele video de supraveghere montate în oraș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax