Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ștrand în zona Arini din Sebeş, cu două bazine, teren de volei, cafenele și spațiu de cazare. Studiul de fezabilitate, aproape finalizat

Publicat

14055047_1187277327980033_1751675190350613938_nParcul din Arini este pe cale să se transforme într-o oază de relaxare pentru localnicii din Sebeş şi pentru turişti. Primul pas este amenajarea unui ștrand în zonă, investiție pentru care studiul de fezabilitate este aproape finalizat. Ștrandul ar urma să aibă două bazine, cafenele și spațiu de cazare. 

„Studiul de fezabilitate pentru ștrandul Arini este pe ultima sută de metri, foarte curând urmând a fi prezentat spre dezbatere publică. Ștrandul va avea 3 bazine, din care cel pentru copii va fi independent și va conține un tobogan cu apă și alte surprize pentru cei mici. Celelalte 2 bazine vor fi legate între ele, vor avea o zonă cu jacuzzi, un tobogan pentru adulți, dar și pentru copii mai mari. Vom avea posibilitatea de a amplasa circa 1.000 de șezlonguri. Vom amenaja un teren de volei și unul de badminton.
În zona de HoReCa (hotel-restaurant-cafenea) vor fi pergole, care vor contribui la ambientul relaxant al complexului. Nu va lipsi nici zona de evenimente”, spune primarul Dorin Nistor.

În aceeași locație, primarul vrea să facă un parc cu zonă de spectacole, filigorii, grătare și foișor pentru fanfară, două locuri de joacă pentru copii, skatepark, pistă de bicicletă, mobilier stradal, gazon cu sistem de irigații și altele, proiecte pe care vrea să le finalizeze în acest mandat.

De asemenea, mai dorește refacerea suprafeței de joc a stadionului din Arini și construirea unui stadion artificial.

„Aceasta ar fi zona Arini, la care eu sper să încheiem amenajarea în acest mandat. Acesta ar fi obiectivul, să ducem toată partea asta acolo, inclusiv zona de evenimente, dar pentru asta trebuie creat un spațiu adecvat”,  spune primarul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax