Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ștrandul din stațiunea Geoagiu Băi se deschide. Turiștii vor avea acces la trei bazine cu apă termală

Publicat

Ștrandul din staţiunea balneoclimaterică Geoagiu Băi, din județul Hunedoara, îi așteaptă pe turiști începând de sâmbătă, fiind asigurate toate măsurile de igienă și distanțare fizică impuse în contextul epidemiei de coronavirus. Complexul balnear va fi deschis în fiecare zi, de luni până duminică între orele 9.00 și 19.00.

Potrivit administratorului complexului, spre deosebire de anii precedenți, regulile de igienă practicate în incintă vor fi mult mai stricte, iar șezlongurile au fost poziționate în așa fel încât să fie respectată distanțarea socială.

Complexul ”Băile Daco–Romane” pune la dispoziția publicului trei bazine cu apă termală, un restaurant, aflat chiar la intrare în ștrand, linia de autoservire din apropierea bazilului olimpic, plus două puncte de fast-food.

Suprafața totală a complexului este de 23.000 de metri pătrați, din care 15.000 de metri pătrați sunt folosiți pentru plajă, în timp ce cele patru bazine însumează circa 3.000 de metri pătrați.

Bazinul olimpic, cel de-al patrulea luciu de apă din incinta complexului, este actualmente în renovare, și va putea fi utilizat din luna iulie.

Turiștii care aleg această destinație pentru petrecerea timpului liber mai au la dispoziție și 120 de cabine în care să își schimbe vestimentația.

Complexul mai are și un loc special dedicat copiilor, un bazin și un loc de joacă unde micuții se pot zbengui în voie.

 

Administratorul complexului balnear susține că a luat toate măsurile pentru a fi respectate normele de distanțare socială, precum și cele de igienă.

”Avem spațiu suficient pentru ca toți cei care ne trec pragul să poată păstra distanța socială. Mai mult, am achiziționat dezinfectanți, atât pentru pardoseli, cât și pentru mâini. Vom avea un covor cu dezinfectant chiar la intrarea în ștrand. De asemenea, un angajat va fi permanent de serviciu la toalete, pentru a le igieniza și dezinfecta în permanență. Clienții noștri vor avea la dispoziție săpun și dezinfectanți pentru mâini, atât la dușuri, cât și la toalete. În permaență va fi un angajat al complexului și în zona bazinelor pentru a evita situații în care vreo persoană să scuipe sau să își sufle nasul în apă. Nu vom permite astfel de gesturi, iar dacă ne vom confrunta cu așa ceva nu vom ezita să luăm măsuri. Vom fi mai stricți decât până acum, în ce privește normele de igienă în incinta complexului, pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19”, a declarat administratorul Complexului „Băile Daco-Romane”, Doru Depcea.

Ștrandul din Geoagiu Băi rămâne printre locațiile, din județ, preferate de turiști. În fiecare sfârșit de săptămână, un număr mare de turiști poposesc acolo pentru a profita de soare, dar în special de calitatea excepțională și proprietățile apei termale din bazinele complexului de agrement.

La ”Băile Daco – Romane”, situat la 46 de kilometri de Deva şi 19 de Orăştie, se poate ajunge fie cu maşina, pe A1 sau Drumul Naţional (DN) 7, de la Sibiu sau Timişoara, ori pe DN 1 şi DN 7, de la Cluj Napoca, fie cu trenul până la Orăştie şi, apoi, cu autobuzul până în staţiune.

Sursa: servuspress.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax