Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Străzile din Alba Iulia, spălate cu detergent pentru „diminuarea cantității de praf” și „un miros plăcut”. Ce spune primarul

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a transmis vineri că în municipiu au început acțiuni de spălare cu detergent a străzilor și trotuarelor. 

„Normalitate după o perioadă îndelungată!

Am început acțiuni de spălare a străzilor și trotuarelor din municipiu, cu detergent, pentru diminuarea cantității de praf de pe carosabil și, implicit, din aer, dar și pentru un miros plăcut.

Ne dorim un oraș curat, igienizat și îngrijit, în care cetățenii să respire un aer curat”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Marius Berarul

    vineri, 27.05.2022 at 15:15

    Nu știe cum să fure banii 🤣
    65% sunt drumuri de pământ unde nu asfaltează, e normal să fie praf și mizerie 😏, important e că se poate fura din banii 😉

  2. cetatean

    vineri, 27.05.2022 at 15:53

    Sa se inceapa cu strada Tudor Vladimirescu ca este cea mai poluata strada din oras, cu un trafic infernal. Este un praf de nedescris!!! (s-a ajuns in situatia ca nu poti deschide geamul decit cind ploua). Nu mai vorbim de poluarea fonica si cea cu noxe ca nu fac obiectul acestui articol.

  3. Anca

    vineri, 27.05.2022 at 16:38

    Spre exemplu pe str Closca unde ma aflu zilnic la munca nu se poate sta cu usa deschisa( fiind vorba despre un spatiu comercial) din cauza mirosului ce vine de la un canal aflat in marginea soselei. Pute ingrozitor , nici 5 min in fata la aer nu se poate iesi. La 10 m de canalul reapectiv s-a surpat o groapa in asfalt de peate 50 cm adancime. Am facut o seaizare catre “politia” Locala , au venit si au pus un con de semnalizare care a cazut in groapa si abia se observa. A trecut peste o luna de zile si conul e tot acolo. :)) e perfect daca se spala cu detergent dar orasul tot pute si gropile sunt tot acolo.

  4. s0

    sâmbătă, 28.05.2022 at 07:18

    Pentru „diminuarea cantitatii de gropi” vreo actiune, ceva ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate