Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Studenții teologi ortodocși din Alba Iulia au împărțit flori, în preajma zilei de 8 Martie

Publicat

Studenții teologi ortodocși din Alba Iulia, alături de Asociația Filantropia Ortodoxă au organizat, vineri, o acțiune menită să aducă un strop de bucurie, în preajma zilei de 8 Martie.

”Astăzi, în preajma zilei de 8 Martie, zi dedicată femeii, voluntarii ASCOR-filiala Alba Iulia, în parteneriat cu Biroul Pro Vita al Arhiepiscopiei Alba Iulia și Asociația Filantropia Ortodoxă, am inițiat o activitate prin care am oferit o floare pentru viață cu prilejul de a spune „mulțumesc” tuturor mamelor, pornind de la mesajul că „femeia este inima familiei”.

Citește și MESAJE de 8 MARTIE 2020: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Astfel, în cursul acestei zile am dăruit câte o floare femeilor din cadrul Centrului de persoane vârstnice, studentelor din campusul universitar, doamnelor care lucrează în instituțiile publice din municipiu.

Aflându-ne în luna Martie, o lună dedicată vieții, scopul nostru a fost acela de a accentua importanța actului de a da viață”, este mesajul ASCOR Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax