Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Șuie Paparude” i-a distrat pe cei peste 400 de albaiulieni prezenți la a doua seară a festivalului „Play For May”

Publicat

După ce în prima seară, iubitorii muzicii rock i-au dezamăgit pe organizatori prin absența lor la concertele organizate în cadrul Pla for May, vineri seară albaiulienii au umplut spațiile Ryma și au demonstrat că se știu distra foarte bine pe ritmurile muzicii preferate. 

Chiar dacă a existat aproape o oră decalare între programul inițial și cel real, fanii celor de la „Șuie Paparude” au așteptat cu răbdare să sosească pe scenă favoriții lor. De la eveniment nu a lipsit voia bună și distracția.

De departe cel mai plăcut moment al serii, pentru care au sosit majoritatea spectactorilor, a fost concertul celor de la „Șuie Paparude”, asta după ce seara de vineri începuse cu vizionarea  filmului „Killing Time”, regizat de Florin Piersic jr.

La puțin timp după ora 21:00 au concertat cei de la „Theory of Mind” din Cluj Napoca, care au încălzit atmosfera, pentru colegii lor mai celebrii. „Brum” au ridicat și ei publicul în picioare prin spectacolul lor, iar după concertul așteptat de cei peste 400 de tineri prezenți în spațiile RYMA a celor del a „Șuie Paparude” a urmat DJ Kalu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. cristina

    sâmbătă, 11.05.2013 at 09:53

    va multumim pentru sustinere si promovare! am un singur comentariu: aseara au fost aproape 500 de platitori de bilet si, alaturi de organizatori, invitati, presa etc au fost in jur de 600 de oameni la festival.

    • mda

      sâmbătă, 11.05.2013 at 13:12

      daca estei Candea, ar trebui sa-ti fie putin rusine, dupa mesajul postat pe facebook…

      • phoenix

        sâmbătă, 11.05.2013 at 17:38

        nu o sa-i fie:)

  2. EU

    sâmbătă, 11.05.2013 at 12:18

    Doar ca Șuie Paparude” nu canta rock si singurul lor *instrument* e un laptop….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax