Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Super distracție vineri seara la ”Glow Party”. Efectele speciale de lumini ultarviolete și decorațiunile neon au încântat publicul

Publicat

Efecte speciale de lumini ultraviolete, efecte de lasere, decorațiuni neon și accesorii care luminează în întuneric au fost câteva dintre surprizele care i-au așteptat pe petrecăreți la Glow Party-ul de la Ryma. Iubitorii de muzică bună au avut parte de o atmosferă incendiară.

Weekend-ul este rezervat în totalitate distracției și unde se pot distra albaiulienii mai bine decât într-un loc cu muzică, dans și voie bună. Dacă mai apar și shoot-uri gratis, este perfect. Asta au înțeles tinerii care au decis să își petreacă vineri seara la Glow Party, în Spațiile Ryma.

De la cel mai mic și până la cel mai mare au avut ocazia să danseze pe cele mai tari hituri ale momentului și sa se bucure de cele mai bune oferte de bătură.Toate acestea, plus gașca de prieteni și accesoriile de make-up și neon pe care le-au primit gratis au făcut ca seara de vineri din Ryma să fie una memorabilă. Toți cei care au participat la eveniment au fost machiați în stil specific ”glow” și au primit accesorii neon (ochelari, brățări, urechi).

”Se face chestia asta în toată țara, iar noi cum suntem albaiulieni, ne-am născut și am crescut aici, de dragul orașului ne-am gândit să facem și în Alba Iulia. Vroiam să facem ceva pentru promovarea acestui oraș, pentru publicitate poate. Ni se pare ceva inedit, unic și noi punem suflet în tot ceea ce facem. În viitor vom mai avea alte petreceri de genu și în alte locații și sincer chiar nu ne așteptam ca acest party să prindă așa de bine și să fie prezentă atâta lume în această seara”, au dorit să spună organizatorii.

Evenimentul a fost organizat de Glowmania.ro, sub sloganul ”Luminează-ți imaginația!”

Vă prezentăm mai jos câteva poze de la eveniment.

foto: Raul KNALL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Zeul Anonim

    luni, 18.08.2014 at 11:09

    nebuni scapati de la galda =]]]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax