Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | Şureanu Mountain-Bike & Fly Festival: Trei zile de sport extrem în creierii munților. Vezi câștigătorii competițiilor de biking

Publicat

Vârful Șureanu a fost, timp de trei zile, destinație pentru practicarea sporturilor extreme. Consiliul Județean Alba și Domeniul Schiabil Șureanu au încheiat, duminică, prima ediție a Șureanu Mountain Bike & Fly Festival. La eveniment a fost prezent şi Toma Coconea, cunoscut în întreaga lume prin participarea sa la competiția Red Bull X Alps.

Chiar dacă, din cauza vremii nefavorabile, concursurile de parapantă nu au avut loc, concurenţii înscrişi pentru competiția de mountain-bike au reușit să parcurgă sâmbătă traseul dat de către organizatori, iar la finalul zilei a avut loc festivitatea de premiere. Pe clasamentul general, câștigătorii, în ordine descrescătoare, au fost: Andrei Mareș – cel mai bun timp: 1h 10 min 15 sec; Sergiu Pascu și Constantin Marinescu. La clasamentul feminin, locul I a fost ocupat de Alexandra Țana, locul a doilea de Ioana Toma, iar locul al treilea de Iulia Guș.

La clasamentul masculin, categoria de vârstă 18-19 ani, locul întâi a fost ocupat de Andrei Mareș, liderul competiției, locul al doilea a fost ocupat de Sergiu Pascu, iar locul al treilea a fost ocupat de Constantin Marinescu.

La categoria de vârstă 30-39 de ani, primii trei clasați au fost Septimiu Chira, Cristian Deacu și Vasile Trifan, toți trei practicanți ai zborului cu parapanta. Pentru că nu au avut şansa să zboare, au ales să intre în competiția de mountain-bike.

Câștigătorii la categoria de vârstă +40 au fost Constantinu Marinescu și Sorin Toma.

Premiile au constat în plachete, diplome, tricouri, skipass pentru o zi și cazare la pensiunile din zonă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax