Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Şureanu Mountain Race, prima ediţie. CÂŞTIGĂTORII competiţiei de la mare altitudine, în zona Poarta Raiului

Publicat

Prima ediţie a competiţiei sportive Şureanu Mountain Race s-a încheiat sâmbătă, 23 august. Concursul a avut la bază profilul sportiv al evenimentului Şureanu Mountain Festival, care se desfăşoară în perioada 30 iulie – 31 august. Au fost înscrise 12 persoane, iar premiile acordate au constat în bani şi obiecte. Din cauza numărului mic de participanţi, nu au fost acordate toate premiile puse în concurs. Concurenţii au avut de parcurs un traseu cu o lungime de 8 km, în zona Poarta Raiului – masivul Şureanu la o diferenţa de nivel de maxumum 350 m. Înscrierea în concurs a fost gratuită.

La sfârşitul săptămânii trecute s-a încheiat prima ediţie a competiţiei sportive Şureanu Mountain Race. Organizatorii au spus că vremea a fost favorabilă şi că au fost reacţii pozitive din partea concurenţilor în ceea ce priveşte atractivitatea zonei şi a varietăţii impresionantă a traseului competiţional. Asta le-a dat motive să creadă mai departe în acest eveniment.

Vă prezentăm mai jos, clasamentul competiţiei:

Categoria JUNIORI (masculin și feminin, cu vârste de până la 16 ani)

Locul I – George Fleșer

Locul II – Roxana Panța

Categoria MASCULIN (cu vârste între 16 – 35 ani)

Locul I – Sergiu Cioca Parasca

Locul II – Robert Muscaliuc

Locul III – Vasile Aluaș

Categoria MASCULIN (cu vârste peste 35 ani)

Locul I – Antonio Păun

Locul II – Ioan Anghel

Locul III – Lucian Al Mării

Categoria FEMININ (cu vârste între 16 – 35 ani)

Locul I – Ana Rodean

Locul II – Daniela Marincaș

De asemenea, sâmbătă 30 august, ora 12.00, va avea loc ultima competiție sportivă a evenimentului Șureanu Mountain Festival. Este vorba despre concursul de biciclete Șureanu Mountain Bike, la care sunt aşteptaţi câţi mai mulţi participanţi.

Competiția Șureanu Mountain Race face parte din evenimentul Șureanu Mountain Festival, organizat de Consiliul Județean Alba împreună cu Centrul de Cultură „Augustin Bena”, Primăria Comunei Săsciori și Primăria Comunei Șugag. Sponsori: Alba Sport Vision și Obiectiv Sport.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax