Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: SURPARE pe o stradă din Alba Iulia – Miceşti. Groapă pe cinci metri, în mijlocului drumului, după ploi şi lucrări de canalizare

Publicat

groapa strada abrudului După ploile abundente de joi noaptea şi lucrări la reţeaua de canalizare, pe strada Abrudului din Alba Iulia – Miceşti s-a produs o surpare de teren. Mai exact, pe o lungime de aproximativ cinci metri, în dreptul lucrărilor de introducere a reţelei de apă, pământul s-a prăbuşit.

Artera a devenit impracticabilă pe porţiunea respectivă, dar şi periculoasă, dată fiind instabilitatea terenului. Prin urmare, Poliţia a a blocat accesul în zonă, vineri dimineaţa, în dreptul unor locuinţe.

Potrivit unor surse de la faţa locului, pe strada respectivă au fost efectuate, în august, lucrări la reţeaua de canalizare, iar surparea s-a produs în dreptul acestora.

Cauza urmează însă să fie stabilită de autorităţi, care vor trebui să găsească şi o soluţie pentru a asigura accesul în zonă.

Revenim cu amănunte.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheo

    vineri, 25.09.2015 at 17:22

    Cine este firma care a facut lucrarea?
    sigur se mai surpa si in alte portiuni de drum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax