Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Surpriză” la prima oră a dimineții. Un albaiulian s-a trezit cu mașina făcută praf în fața blocului

Publicat

accident

Un albaiulian a avut parte de o „surpriză” neplăcută, vineri dimineața. În momentul în care a coborât din scară, la ora 7.00, pentru a merge la serviciu, a observat că mașina lui, Dacia Logan, era făcută praf. Accidentul care a distrus autoturismul și alte două mașini a fost provocat, la ora patru dimineața, de un tânăr de 20 de ani care, potrivit procesului verbal, a pierdut controlul mașinii și a intrat în două autoturisme parcate. 

Potrivit proprietarului mașinii Dacia, în momentul în care a observat că mașina lui era lovită, a sesizat Poliția, însă se pare că aceștia nu au dorit să se deplaseze la constatare, pe motiv că nu au existat victime.

La ora 11.00, bărbatul, împreună cu șoferul care a provocat accidentul, au mers la Poliție, unde au declarat cele întâmplate.

La ora 11.40, la aproape 7 ore de la producerea accidentului, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest și avea o alcoolemie de 0,06.

Potrivit procesului verbal, șoferul, în vârstă de 20 de ani, „a condus un autoturism marca Land Cruiser înmatriculat în Alba, pe strada Vânătorilor și nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga și a intrat în coliziune cu auto marca Dacia și un Volkswagen, ambele din Alba, care erau staționate, provocând avarii autoturismelor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionescu Vasile

    luni, 01.10.2018 at 12:17

    Nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stînga? Care viraj că acolo este strada dreaptă? Cât a tras băiatul cu sticluța înainte de a tampona în asemenea hal loganul bietului om? Si parcă se observă că partea de sus dreapta a parbrizului mașinii celui care a provocat accidentul este lovită! Oare chiar nu au fost victime? Dar ce să se mai obosească polițiștii să mai facă cercetări.Lasă că rezolvă tata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax