Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Sute de cugireni au petrecut REVELIONUL în stradă cu șampanie și foc de artificii

Publicat

Aproximativ 300 de cugireni au petrecut cumpăna dintre ani pe esplanada din fața Bisericii Ortodoxe ” Adormirea Maicii Domnului „.  Cu mic, cu mare, oamenii s- au adunat în jurul orei 23. 30 , la locul devenit deja tradițional pentru cei care ies din casă la trecerea dintre ani, pe bulevardul central al orașului, pentru a sărbători Revelionul împreună cu familia sau cu prietenii .

Mesaje de Anul Nou 2019 * Felicitari de Anul Nou 2019 * Mesaje de Revelion 2019 * Mesaje haiose de Anul Nou 2019 * URĂRI de La Mulți Ani 2019

Din „arsenalul” petrecăreților nu au lipsit sticlele de șampanie și paharele care s-au ciocnit la miezul nopții.   Cerul a fost luminat de focul de artificii pregătit pentru a se marca venirea Noului An 2018 , de către administrația locală .

Nu doar pe  stradă s-au distrat petrecăreții ci și în localurile din orașul Cugir, care au fost pline în noaptea de Revelion.

Cei care și –au petrecut noaptea de Revelion în acest fel au avut de ales din meniuri bogat și atent alese , băuturi fine în open – barurile din interiorul localurilor ,muzică pentru toate gusturile și toate genurile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax