Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ABRUD

FOTO: Sute de elevi din Abrud şi Sebeş au primit recomandări de la poliţişti pentru prevenirea violenţei

avatar

Publicat

Peste 250 de elevi de gimnaziu şi liceu din Abrud şi Sebeș s-au întâlnit cu poliţiştii, în această săptămână, în cadrul unor activităţi ce au avut drept scop adoptarea unui comportament preventiv.

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba împreună reprezentanţi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba şi ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia au fost prezenţi la Liceul „Horea Cloşca şi Crişan” Abrud şi Şcoala Gimnazială nr. 2 Sebeş, unde au susţinut sesiuni de informare.

Temele abordate de poliţişti au vizat prevenirea violenţei intrafamilială prevenirea violenţei în şcoli, prevenirea hărţuirii în mediul on-line, prevenirea traficului de persoane, al traficului şi consumului de droguri şi răspunderea penală a minorilor.

Elevilor le-au fost prezentate consecinţele unui comportament violent. Li s-a explicat că violenţa poate genera violenţă, iar abuzurile de orice fel pot avea o influenţă semnificativă asupra personalităţii victimelor.

La dezbateri au participat peste 250 de elevi şi cadre didactice cărora, alături de informaţii şi sfaturi utile, le-au fost oferite şi materiale informativ-preventive.

Siguranţa elevilor rămâne prioritatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar poliţiştii ce desfășoară activităţi informativ – preventive răspund tuturor solicitărilor cadrelor didactice pentru a participa la activitățile educative antiinfracţionale şi antivictimale, organizate în şcoli.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Distrugeri cu explozivi în poligonul din Miceşti. Atenţionări pentru locuitori

avatar

Publicat

Marți, în poligonul din Miceşti se execută sesiuni distrugeri cu material real. Populaţia este avertizată să evite zona.Marți, 16 octombrie 2018, între orele 09:00-14:00 se execută distrugeri cu material real în poligonul de tragere de garnizoană Micești, accesul populației fiind interzis pe drumurile de acces și pe cele aflate în vecinătatea poligonului, a transmis comandatul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU la o bucătărie din localitatea Straja, după pornirea greșită a unui aparat de gătit. Recomandări ISU Alba

avatar

Publicat

Un incendiu a izbucnit vineri, la o bucătărie din localitatea Straja. Flăcările au mistsuit furtunul de la o butelie de gaz și un covor. Potrivit ISU Alba, cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă modul greșit de aprindere al aparatului de gătit.Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit vineri pe str. Principală […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Ansamblul „Dor teiuşan”, pe scenă la festivalul tradiţional „La obârşii, la izvor”, din Gyula – Ungaria

avatar

Publicat

Ansamblul folcloric „Dor teiuşan” a reprezentat judeţul Alba, alături de alte grupuri folclorice, la festivalul de tradiţii româneşti „La obârşii, la izvor”, desfăşurat în weekend, la Gyula, Ungaria.Artiştii au dus peste hotare cele mai frumoase tradiţii şi obiceiuri româneşti.Anul acesta, Festivalul de păstrare şi promovare a tradiţiilor româneşti „La obârştii, la izvor” a ajuns a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Proiect privind creșterea calității actului administrativ, lansat la Primăria municipiului Blaj

avatar

Publicat

La Primăria Blaj se va lansa vineri, 19 octombrie, un proiect privind creşterea calităţii actului administrativ asigurat de administraţia locală a municipiului. Valoarea totală a proiectului „Municipiul Blaj – administrație publică eficientă” este de peste 262.000 de lei din care valoarea cofinanţării UE este de 223.443,21 lei.Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate