Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Sute de mașini și persoane verificate de Poliție, la Alba Iulia. Amenzi de aproape 40.000 lei și infractori prinși

Publicat

Sute de mașini și persoane au fost verificate de Poliția Alba Iulia, miercuri, în cadrul unei acțiuni de amploare organizată pentru creșterea gradului de siguranță publică. Au fost date amenzi în valoare de aproape 40.000 de lei și au fost prinși infractori.

Potrivit IPJ Alba, au fost legitimate 918 persoane, controlate 302 autovehicule şi constatate, în flagrant, 5 infracțiuni.

În urma controalelor au fost constatate 201 abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 36.147 lei, din care 15 privind liniştea şi ordinea  publică, 172 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 privind paza obiectivelor, iar restul la alte acte normative.

Poliţiştii au identificat 3 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, iar față de una a luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

La acţiune au participat, în total, 42 de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, criminalistic și ai Serviciului Pentru Acțiuni Speciale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba și de polițiști locali.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax