Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Sute de maşini verificate de Poliţie pe Autostrada Sibiu-Deva. 16 permise reţinute şi un TIR confiscat

Publicat

Peste 300 de maşini au fost verificate în trafic, pe Autostrada Sibiu-Deva, în perioada 11-13 mai. Poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere, au dat amenzi de peste 100.000 de lei şi au depistat un şofer de TIR care avea dispozitiv ilegal în autovehicul.

În perioada 11-13 mai, polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 Sibiu-Deva au verificat peste 300 de autovehicule, au constatat o infracțiune la regimul rutier, au reținut 16 permise de conducere, au retras două certificate de înmatriculare și au aplicat 207 sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor ridicându-se la suma de 100.307 lei, transmite IPJ Sibiu.

Cele mai multe sancțiuni aplicate de polițiști au fost cele ca urmare a încălcării regimului legal de viteză, 138, în cazul a 14 conducători auto fiind aplicate atât amenda în valoare de 1.305 lei, cât și sancțiunea complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile, după ce șoferii au fost depistați conducând cu viteze între 184 – 198 km/h.

În 13 mai, în jurul orei 21,00, cu ocazia verificărilor efectuate asupra unui ansamblu de autovehicule condus de către un arădean în vârstă de 39 de ani, s-a constatat că șoferul a intervenit asupra aparatului tahograf folosind un dispozitiv de tip ”magnet” pentru a altera datele înregistrate. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9.000 de lei, iar ansamblul de autovehicule a fost imobilizat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax