Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Sute de oameni s-au adunat în gara din Alba Iulia, în așteptarea Trenului Regal şi a Principilor României

Publicat

Gara din Alba Iulia s-a umplut de oameni luni dimineața, când a fost anunțată sosirea Trenului Regal, care îi va aduce în oraș pe Principesa Margareta, Principele Radu și Principele Nicolae, cu ocazia aniversării a 90 de ani de la Încoronarea Regilor Ferdinand și Maria. La ora 11.30, Principii și însoțitorii lor au fost întâmpinați de oficialități, elevi ai Colegiului Militar, dar și de peste 100 de oameni, emoționați și entuziasmați, de sosirea oaspeților de seamă.

Pe un fundal muzical de sărbătoare, asigurat de Fanfara Regimentului 30 Mihai Viteazul, din București, Principii Casei Regale a României au păşit pe un covor roșu, instalat special pentru ei până la ieșirea din gară.

În continuare, aceștia participă la o slujbă oficiată de ÎPS Irineu la Catedrala Reîntregirii, iar apoi se vor deplasa la Sala Unirii, unde va avea loc vernisajul expoziției „90 de ani de la Încoronarea de la Alba Iulia”.

UPDATE: Reprezentanţii Casei Regale au ajuns la Alba Iulia în jurul orei 11.30.  Au fost primiţi de primarul Mircea Hava, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, prefectul Dan Simedru şi alte oficialităţi locale.

Membrii Casei Regale din România au plecat duminică, din Bucureşti, cu Trenul Regal.

Vezi aici programul evenimentului.

FOTO: Flavia NICOLAE

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. doar eu

    luni, 15.10.2012 at 13:48

    fanfara e a regimentului 30 garda mihai viteazul bucuresti, nu a orasului.hava stie de ce:))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax