Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO: SVSU Abrud, pe locul 2 la concursul serviciilor voluntare pentru situații de urgență – etapa interjudețeană, după prima zi

Publicat

Echipa SVSU Abrud a reușit să se claseze joi, 14 iulie, pe locul 2 la finalul primei zile de competiții din cadrul etapei interjudețene a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență, desfășurate la Odorheiu Secuiesc, în județul Harghita. 

„După 9 ore de competiție, cu un nr de 13, echipa SVSU Abrud a reușit locul 2 în clasament. Mâine sperăm ca băieții să învingă și să recupereze 0,21 sutimi față de prima clasată”, a transmis, pe Facebook, viceprimarul orașului Abrud, Sergiu Simina.

Reamintim faptul că în zilele de 14 şi 15 iulie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita organizează etapa interjudețeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, competiție la care participă 13 echipaje, din care 7 echipaje de pompieri voluntari de la localităţi, respectiv 6 de la operatori economici, reprezentând cele 7 județe din centrul ţării.

Programul activităţilor au debutat joi dimineața, de la 09.00, pe Stadionul Municipal din Odorheiu Secuiesc, cu festivitatea de deschidere şi defilarea echipelor, cu participarea mai multor reprezentanţi ai oficialităţilor judeţene şi locale.

Tot joi s-au desfăşurat primele două probe ale concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă: „Ştafeta 4 X 100 m” şi „Pista cu obstacole pe 100 m”, iar vineri, 15 iulie, va avea loc proba „vedetă” a concursului: „Dispozitivul de intervenție”, precum și festivitatea de premiere.

Membrii serviciilor voluntare şi private vor arăta, pe parcursul celor trei probe practice – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” și „Dispozitivul de intervenţie”, că au deprinderile necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

La startul probelor s-au aliniat membri ai serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă reprezentând localităţi din judeţele Alba, Brașov, Bistrița-Năsăud, Covasna, Mureș, Sibiu și Harghita.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax