Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO: SVSU Abrud, locul 2: ștafetă și locul 3: clasament general, la concursul serviciilor voluntare pentru situații de urgență

Publicat

Echipa SVSU Abrud a reușit să se claseze vineri, 15 iulie, pe locul 2 în proba de ștafetă și locul 3 în clasamentul general la etapa regională din cadrul etapei interjudețene a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență, desfășurate la Odorheiu Secuiesc, în județul Harghita.

”Cu Abrudul în suflet, echipa SVSU Abrud a reprezentat cu cinste judetul Alba la etapa regională ,, Pompierii Voluntari,, organizată la Odorheiul Secuiesc.

Au urcat pe podium clasându- se pe locurile: 2 – ștafetă și 3 – general.

Felicitări tinerei echipe de pompieri voluntari! Mulțumim echipei noastre participante, sponsorilor,susținătorilor și celor care au crezut în noi!!!”, a transmis pe Facebook, viceprimarul orașului Abrud, Sergiu Simina.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita a organizat pe 14 și 15 iulie etapa interjudețeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, competiție la care participă 13 echipaje, din care 7 echipaje de pompieri voluntari de la localităţi, respectiv 6 de la operatori economici, reprezentând cele 7 județe din centrul ţării.

Membrii serviciilor voluntare şi private vor arăta, pe parcursul celor trei probe practice – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” și „Dispozitivul de intervenţie”, că au deprinderile necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

La startul probelor s-au aliniat membri ai serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă reprezentând localităţi din judeţele Alba, Brașov, Bistrița-Năsăud, Covasna, Mureș, Sibiu și Harghita.

Joi, în prima zi de competiție, echipa SVSU Abrud a reușit să se claseze pe locul 2 la finalul primei zile de competiții din cadrul etapei interjudețene a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

sursa foto: Facebook Sergiu Simina

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax