Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Tabără de dezvoltare profesională pentru 40 de elevi din clasele a XII-a ale Liceului Teoretic Teiuș. Activități de consiliere și orientare în carieră

Publicat

DSCN2047 Un număr de 40 de elevi din clasele a XII-a ale Liceului Teoretic Teiuș au beneficiat de trei zile într-o tabără de dezvoltare profesională, la Constanța. După participarea la prima etapă de consiliere din cadrul proiectului ”Constuiește-ți cariera, pas cu pas!” aceștia au avut ocazia să plece în tabără, tabără ce a avut drept scop autocunoaștere, dezvoltare personală, consiliere în carieră și interacțiune. Elevii participanți au fost antrenați în diferite activități de consiliere și orientare în carieră, organizate atât în sala de conferințe cât și în aer liber.
„Construiește-ți cariera, pas cu pas! Consiliere și orientare profesională pentru elevii din regiunile Centru și Sud-Vest” este un proiect care oferă consiliere socio-profesională online și directă, târguri educaționale, tabere de orientare școlară și profesională, vizite de studiu și excursii tematice la universitățile partenere.
Cei 40 de elevi (clasele a XII-a ale Liceului Teoretic Teiuș) au fost însoțiți de dir.adj. prof. Marius Pintea, coordonatorul proiectului la nivel de unitate școlară, prof. Romina Pop, prof. Nicoleta Cîmpean, prof. Mihaela Suărășan și insp. prof. Corina Radu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax