Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Tabără la mare pentru copiii de la Casa de Tip Familial „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş. Vizite la delfinariu şi grădina zoologică

Publicat

Cei 14 copii ocrotiţi în Casa de Tip Familial din cadrul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş s-au aflat luna aceasta, timp de aproape două săptămâni într-o tabără la mare. Copiii, împreună cu însoţitorii s-au cazat în staţiunea Mamaia de pe litoralul românesc al Mării Negre, tabăra fiind organizată de Filiala Filantropia Ortodoxă Ocna Mureş, condusă de Ciprian Orga, coordonatorul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş.

Pe lângă timpul petrecut pe plajă şi băile în mare, copiii s-au distrat în Satul de Vacanţă, au vizitat Grădina Zoologică şi Delfinariul din Constanţa şi au participat la o defilare cu care alegorice.

„Am avut parte de o vreme excelentă, copiii simţindu-se foarte bine în tabără. Au participat la spectacolul oferit de cei doi delfini superbi de la Delfinariul din Constanta, au vizitat Grădina Zoologică şi s-au distrat în Satul de Vacanţă. O zi am dedicat-o plimbării prin staţiunea Mamaia, iar seara am admirat o defilare a carelor alegorice”, a precizat Ciprian Orga, coordonatorul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş.

În Casa de Tip Familial din cadrul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş sunt ocrotiţi 14 copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax