Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tamas Bogya, sportivul CS Unirea Alba Iulia, a câștigat Cupa României la Orientare

Publicat

Tamas Bogya, sportivul CS Unirea Alba Iulia, a câștigat Cupa României la Orientare, competiție desfășurată în 20 și 21 mai la Baia Sprie, județul Maramureș.  Clasamentul final a fost realizat ca urmare a cumulării timpilor realizați în cele două etape: de medie distanță, respectiv lungă distanță.

Tamas Bogya a reușit să se impună în proba de medie distanță, iar în cea de lungă distanță a terminat al doilea. Astfel, cu timpul cumulat de 140 minute și 24 de secunde, s-a clasat pe primul loc în clasamentul general. Pe următoarele locuri ale podiumului s-au clasat Alexandru Biro (CS Știința Electrosistem Baia Mare) – cu timpul de 143:12, respectiv Badiel Barkasz (CS Universitatea Craiova) – cu timpul de 148:41.

Aceste etape au fost incluse în etapele de selecție pentru loturile naționale de seniori care vor reprezenta România la Campionatele Europei de Sud Est.

„Este un rezultat foarte bun care mă face să cred că Tamas va fi selecționat în lotul de seniori ce va reprezenta țara noastră la Campionatele Europei de Sud Est”, a transmis Marius Anghel, responsabil secție Orientare.

Campionatele Europei de Sud Est vor avea loc în luna august în Bosnia și Herțegovina.

Urmează, în minivacanța de Rusalii, o altă competiție importantă pentru sportivii uniriști – și anume Campionatul Național pe Echipe, acolo unde aceștia încearcă să-și apere titlurile de campioni naționali cucerite anul trecut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax