Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tamponare în centrul Alba Iuliei. O maşină de taxi stă „înfiptă” în gardul cimitirului „Maieri”


Publicat

O maşină aparţinând firmei AS Taxi a intrat în gardul cimitirului Maieri din Alba Iulia. Şoferul maşinii a derapat, cel mai probabil, a pierdut control volanului şi s-a izbit cu partea din faţă în gard. Vineri dimineaţa, reprezentanţii firmei de taxi susţineau că nu aveau cunoştinţă despre producerea indicentului rutier.

Potrivit IPJ Alba, este vorba de o tamponare fără victime. Incidentul a avut loc în cursul nopţii trecute. Şoferul a fost supus etilotestului, iar rezultatul a fost negativ. Reprezentanţii AS Taxi susţin că nu au cunoştinţă despre acest accident. Maşina se afla în continuare la locul incidentului, dar nici urmă de şofer.

Vom reveni cu amănunte.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

6 Comentarii

6 Comments

 1. eu

  vineri, 10.02.2012 at 11:43

  ce comic frateeee:)))). ce logica e asta: ” soferul a fost supus alcooltestului…[..}..masina se afla in continuare la locul accidentului, dar nici urma de sofer.” pana la urma de unde sa stiut cine e soferu, si la cine i sa pus fiola????:D

 2. va urma

  vineri, 10.02.2012 at 13:58

  Nu e primul accident in intersectia aia in urma careia are de suferit de fiecare data gardul…Se impune o schimbare a intersectiei !!

 3. George

  vineri, 10.02.2012 at 20:51

  cum sa nu derapezi cand drumul este facut total gresit? de la HCC pana la Cimitir, drumul este proiectat total aiurea!! zici ca este facut special sa zbori de pe el. inclinatia lui este spre exteriorul curbei, nu spre interior. daca intri cu 50km/h (limita legala, cu toate ca acolo se intra si cu 80-90), la cum e asfaltul turnat, daca ai si putin polei, te duci dracu fara nicio problema. e chestie de forta centrifuga. soferii care bat drumul asta stiu despre ce vorbesc…numai bine si asfalt curat !!

 4. jean

  sâmbătă, 11.02.2012 at 06:45

  cred că un sens giratoriu ar fi cel mai bun !

 5. Levi

  sâmbătă, 11.02.2012 at 08:08

  Era buna o poza mai clara cu anvelopele masinii, sa vadem starea si tipul lor.

 6. Eu

  sâmbătă, 11.02.2012 at 09:27

  Avea anvelope de iarna va garantez..k eu le-am schimbat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Patru țări europene au format o „alianță” pentru un vaccin anti-COVID: Vrem să garantăm suficiente doze pentru Uniunea Europeană

Publicat

Franţa, Germania, Italia şi Ţările de Jos au convenit formarea unei „alianţe” care să asigure producerea unui potenţial vaccin anti-COVID-19 în Europa, au anunţat miercuri autorităţile olandeze, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Cele patru ţări „explorează în comun diverse iniţiative promiţătoare şi sunt în discuţii cu diverse societăţi farmaceutice”, a indicat Ministerul Sănătăţii Publice olandez într-un comunicat.

Obiectivul acestei alianţe este de a produce vaccinuri pe teritoriul european, acolo unde acest lucru este posibil, a adăugat ministerul citat.

„Germania, Franţa, Italia şi Ţările de Jos sunt convinse că un rezultat de succes presupune o strategie şi investiţii comune”, mai menţionează comunicatul.

Alianţa celor patru ţări îşi propune să garanteze că un număr suficient de doze de vaccin vor fi disponibile pentru Uniunea Europeană şi pentru ţări cu venituri reduse, în special din Africa.

sursa: agerpres.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Pista de biciclete aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia se degradează de la o zi la alta

Publicat

Pista de biciclete aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia, denumită și „Transalpina de Mamut”, pare să se degradeze de la o zi la alta. Porcii mistreți au făcut ravagii pe mai multe porțiuni, unde au răscolit solul și au împrăștiat pământul. În unele zone, din cauza aluviunilor aduse în urma ploilor, pământul a acoperit aproape complet trotuarul.

Nici locurile de joacă pentru copii nu au scăpat „neatinse”. Aceastea prezintă degradări și distrugeri care pot reprezenta un pericol pentru micuții care sunt lăsați nesupravegheați de părinți.

Un cititor Alba24 a surprins recent imagini de pe pista pentru bicicliști aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia. Pe mai multe porțiuni din aceasta, aleea pietonală este acoperită aproape în totalitate de pământ și vegetație iar rigolele sunt pline de frunze uscate, spune acesta.

De asemenea, locurile de joacă pentru copii reprezintă un pericol pentru cei mici. Unele elemente din ansamblurile de joacă au dispărut complet iar altele sunt rupte / deteriorate.

O parte din problema pământului care acoperă porțiuni din trotuar sau din pista de biciclete este generată de animalele sălbatice, respectiv de porcii mistreți care au brăzdat și răscolit solul în mai multe zone.

„În urmă câteva săptămâni am văzut o turmă de porci mistreți, cred că erau peste 20, cu mai mulți pui, la 10-15 metri de pista asfaltată de biciclete și la mai puțin de 200 de metri de Pavilion”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor pentru a pregăti deschiderea de pe 15 iunie

Publicat

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit, miercuri seara, despre stadiul epidemiei de coronavirus în România și despre măsurile care fi luate în perioada următoare. ”Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor și pe 10, 11 vom da un răspuns pentru a se putea pregăti pentru deschiderea de pe 15 iunie” a spus Tătaru.

„Noi vrem să ajungem la zero și să pregătim un evantual val doi. Nu o să oprim la zero numărul de cazuri noi.

După 15 octombrie, ne gândim că ar putea apărea. Manifestarea bolii ține de mai mulți factori, de organism, de afecțiunile organismului, de contextul în care apare, de comunitatea în care apare. Ține de momentul în care îl depistăm. Decesele pe care le-am avut sunt la cei cu comorbidități.

În mijloacele de transport există un risc dacă rețeaua de climatizare nu a fost dezinfectată.

Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor și pe 10, 11 vom da un răspuns pentru a se putea pregăti pentru deschiderea de pe 15 iunie”, a anunțat Nelu Tătaru.

Sursă: B1 TV

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de la 1.500 lei la 3.000 lei de persoană pentru munca suplimentară ilegală: decizie finală în Camera Deputaților

Publicat

pensii bani

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, cererea de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea care modifică Codul muncii şi care se referă la sancţionarea nerespectării dispoziţiilor privind munca suplimentară.

Camera Deputaţilor este decizională în acest caz.

Prin respingerea cererii de reexaminare, legea a rămas în forma sa iniţială. Aceasta prevede că „nerespectarea dispoziţiilor privind munca suplimentară să fie sancţionată contravenţional cu amendă de la 1.500 lei la 3.000 lei pentru fiecare persoană identificată”.

Preşedintele Iohannis a formulat o cerere de reexaminare pentru această lege din considerentul că „ar trebui să se clarifice dacă înăsprirea sancţiunii pentru încălcarea dispoziţiilor privind munca suplimentară vizează doar situaţia urmărită de iniţiatori – cea a prestării orelor suplimentare dincolo de limita legală prevăzută de art. 114 din Codul muncii – sau se referă/se aplică şi altor situaţii ce pot reprezenta încălcări ale Codului muncii”.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate