Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tamponare spectaculoasă în Alba Iulia. Un şofer „orbit” de alcool a spulberat de pe carosabil un autoturism staţionat

Publicat

O tamponare spectaculoasă a avut loc duminică seara pe Bd. Încoronării din municipiul Alba Iulia unde un şofer „orbit” de aburii alcoolului a intrat brutal în coliziune cu un autoturism care staţiona. Impactul a fost unul cât se poate de brutal dat fiind faptul că maşina lovită a fost proiectată pe o distanţă de câţiva metri pe contrasens şi izbită de gardul unui imobil. 

Nu mic a fost şocul proprietarului maşinii lovite care şi-a găsit autoturismul „făcut pachet”, la o distanţă considerabilă de locul unde o lăsase. Potrivit poliţiştilor deplasaţi la faţa locului, şoferul consumase o cantitate considerabilă de alcool, iar, aflat la volan, nu a observat maşina staţionată pe marginea benzii de circulaţie din apropierea cimitirului municipal. Aparatul etilotest a arătat că acesta avea o concentraţie de peste 0,9% alcool în aerul expirat. Bărbatul a explicat că nu a văzut maşina oprită şi că se grăbea să ajungă la locul de muncă. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen şi a intrat în coliziune cu un altul marca Opel. Ambele maşini sunt înmatriculate în Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 07.04.2013, ora 23.01, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe Bd. Încoronării, din municipiul Alba Iulia.

La locul producerii evenimentului semnalat, poliţiştii l-au identificat pe Valentin H. (43 ani) din municipiul Alba Iulia care a declarat că în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Încoronării, din cauza neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat regulamentar, după care a fost proiectat în poarta unui imobil.

Întrucât Valentin  H. emana miros specific de alcool s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, marca DRAGER, care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care au luat măsura conducerii acestuia la Spitalul judeţean Alba, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care faţă de Valentin H. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are  o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Iulia

    luni, 08.04.2013 at 00:48

    Graba, strica treaca, nu?.In ultimul* paragraf presupun ca e „publice” in loc de „pulice”.

    • moderatorul de serviciu

      luni, 08.04.2013 at 00:55

      ”treaca” e ”treaba” nu? Multumim de corectura. Graba strica…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax