Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tamponări în Alba Iulia, pe strada Cloșca și Calea Moților. Două BMW-uri avariate, în urma unor coliziuni

Publicat

Două accidente rutiere s-au petrecut duminică, 25 august, între orele 19.20 și 20.20, pe strada Cloșca din Alba Iulia și pe Calea Moților, la ieșire înspre Micești. Au fost implicate mai multe autoturisme, dar nicio persoană nu a suferit leziuni grave.

Din informațiile oferite de Poliția Rutieră, în jurul orei 19.20, pe strada Cloșca din Alba Iulia s-a produs un accident din cauza unei depășiri neregulamentare. În timp ce încerca să depășească o altă mașină, șoferul unui autoturism marca Citroen nu s-a asigurat și a intrat în coliziune frontală cu un BMW.

La aproximativ o oră de la primul accident, pe Calea Moților, la ieșire înspre cartierul Micești, s-a produs încă o tamponare, între un BMW și un Fiat Punto. Un echipaj al Poliției Rutiere s-a deplasat la locul accidentului pentru investigații.

Din primele informații oferite de Poliția Municipală Alba, accidentul s-a produs din culpa comună a două conducătoare auto. Într-o zonă în care depășirea era interzisă, pe sensul de mers Micești-Alba Iulia, unul dintre autovehicule s-a înscris într-o depășire, în timp ce celălalt autoturism încerca să vireze la stânga, fără a se asigura.

BMW-ul a fost lovit în zona roții din dreapta-față, iar Fiatul a fost avariat tot în partea din față, în stânga.

Două şoferiţe din Alba Iulia, implicate într-un accident, pe Calea Moţilor. Una dintre ele nu a acordat prioritate, iar cealaltă a depăşit neregulamentar.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 25.08.2013, ora 20.02, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, S.A. A., o tânără de 22 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei  de mers spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de C.E. o tânără de 23 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în depăşirea neregulamentară a autoturismului condus de S.A.A. În urma accidentului, conducătoarea primului autoturism a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.”

Fotografiile de la ambele accidente au fost transmise pe adresa redacției Alba24.ro, pe către martori oculari.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile M.

    duminică, 25.08.2013 at 22:46

    Concluzia: TOTI ****** AU BMW! Si exemplele pot continua!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax