Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tânăr care a furat o mașină de curierat din Alba Iulia, arestat preventiv. Unde a încercat să se ascundă de poliție

Publicat

Un tânăr de 18 ani care a furat o mașină ce aparținea unei firme de curierat din Alba Iulia și a condus-o până în Vințu de Jos, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Este vorba despre L.Ș.E, un tânăr din comuna Hopârta care în seara de luni a sustras mașina de curieri și a ajuns până în Vințu de Jos. Tânărul nu deținea permis de conducere. 

Acesta a fost prins pe raza comunei, după ce a abandonat mașina de curieri pe care o conducea și s-a ascuns sub un autoturism parcat.

În data de 23 mai 2023, potrivit IPJ Alba, luni, 22 mai, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din comuna Hopârta, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Luni seara, tânărul ar fi sustras din curtea unei societăți comerciale din Alba Iulia un autoturism pe care l-ar fi condus, fără a poseda permis de conducere, până în localitatea Vințu de Jos, loc în care a fost reperat de către un echipaj de poliție.

Tânărul a încercat să își asigure scăparea, abandonând autoturismul și ascunzându-se sub un autoturism parcat.

În data de 23 mai 2023, tânărul a fost arestat preventiv la propunerea Procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Decizia a fost dată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, tânărul fiind arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax