Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tânăr de 25 de ani, mort într-un GRAV accident pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Poliția a ținut informația sub tăcere 4 ore

Publicat

Un accident teribil s-a produs în centrul orașului din Cluj-Napoca, duminică dimineață. Un tânăr de 25 de ani care conducea cu viteză extrem de mare prin oraș, a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. 

Automobilul a fost pur și simplu distrus în urma impactului. Accidentul a avut loc în jurul orei 6 dimineața Tânărul care se afla la volanul mașinii circula dinspre centru spre cartierul Mănăștur.

La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar și s-a izbit de un stâlp. Doar un miracol a făcut ca nimeni să nu se afle la acel moment pe trotuar. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul de 25 de ani a decedat pe loc.

Cluj24.ro scrie că, în mod inexplicabil, IPJ Cluj a păstrat tăcerea asupra accidentului, transmițând abia după patru ore un comunicat sec.

IPJ nu a precizat nimic despre dinamica accidentului, despre împrejurările în care s-a produs accidentul, despre presupusa viteză pe care o avea mașina, în condițiile în care martorii susțin că avea între 150-180 de km pe oră.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un tânăr decedat, într-un autoturism puternic avariat. Traficul a fost blocat câteva zeci de minute

Foto: Cluj24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 25.09.2022 at 12:36

    O fi vreun Iorgulescu, local.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax