Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tânăr din Alba, implicat într-un ACCIDENT la Cluj-Napoca. Mașina pe care o conducea s-a răsturnat într-o intersecție

Publicat

Un tânăr din Alba a fost rănit într-un accident rutier petrecut duminică seara la Cluj-Napoca. Mașina pe care o conducea s-a răsturnat după ce a fost lovită de un autoturism.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a petrecut duminică, 27 iunie, în jurul orei 19.42, pe strada Piața 14 Iulie din municipiul Cluj-Napoca.

Conducătorul unui autoturism în vârstă de 22 de ani, din orașul Baia de Arieș, județul Alba, care se deplasa pe strada Piața 14 Iulie, a pătruns pe strada Traian Grozăvescu, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 22 de ani s-a răsturnat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri și investigații de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au relevat faptul că niciunul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

sursă foto: Cluj24.ro, Info Trafic Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax