Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tânăr din Constanţa, cu dosar penal la Alba, pentru operaţiuni ilegale cu articole pirotehnice. Poliţiştii au confiscat 22 kg de petarde şi artificii

Publicat

petarde artificiiDupă un control la un punct de lucru al unei firme, poliţiştii din Alba au întocmit dosar penal pentru un tânăr din Constanţa. Acesta trimisese trei colete cu articole pirotehnice interzise pentru vânzare.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 27 decembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au controlat un punct de lucru al unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia şi au identificat trei colete care conţineau 8316 articole pirotehnice, din categoria F2, F3, P1, interzise a fi comercializate şi deţinute.

În urma verificărilor, poliţiştii au constat că materialele pirotehnice, aproximativ 22 kg, au fost expediate de către un bărbat, M.M.L., de 23 de ani, din Constanţa, către două persoane din localitatea Decea, judeţul Alba.

Toate articolele pirotehnice au fost confiscate.

În continuare, faţă de M.M.L. se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 37, litera a, şi “comercialzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni” faptă prevăzută şi pedepsită, de articolul 37 litera c din Legea nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive cu modificările  şi completările ulterioare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rika fara frica

    miercuri, 28.12.2016 at 12:43

    Se vine in parcare la profi si kaufland , piata de flori cetate , lidl , penny si alba carolina !

    Sunt personae rome ce te invie sa cumperi parfumuri si petarde !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax