Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tânăr din Cugir, implicat în ACCIDENT rutier în judeţul Hunedoara. Camion răsturnat în şanţ, după un impact cu un autoturism

Publicat

accident turdas Un şofer de 26 de ani din Cugir a fost implicat într-un accident rutier produs joi dimineaţa, în judeţul Hunedoara, în apropiere de localitatea Turdaş. A vrut să vireze stânga, dar cel mai probabil nu a observat un camion ce se afla în depăşirea autoturismului pe care îl conducea. Ambele maşini au ajuns în şanţul de pe marginea drumului.

Din datele IPJ Hunedoara, accidentul s-a produs în jurul orei 9.20. Tânărul de 26 de ani din Cugir a efectuat o manevră de viraj stânga, fără să se asigure şi autoturismul pe care-l conducea a fost acroşat de o autoutilitară care se afla în depăşirea acestuia, în zonă cu linie continuă. Autoutilitara era condusă de un bărbat în vârstă de 68 de ani, din judeţul Dâmboviţa.

accident turdas 1 “Două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Orăştie au intervenit, cu o autospecială complexă şi o ambulanţă tip B2, pentru salvarea a două persoane rănite într-un accident rutier, produs pe DJ 709 G, în localitatea Turdaş.

Echipele de intervenţiei au găsit într-un camion, cu capacitate de 7,5 tone care a intrat în coliziune cu un autoturism şi apoi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, două persoane rănite, o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 68 de ani.

Cele două victime, stabile şi conştiente, au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor SMURD şi apoi au fost transportate la Unitatea de primiri urgenţe a spitalului Orăştie. Şoferul autoturismului nu a necesitat transportul la spital”, se arată în comunicatul ISU Hunedoara.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax