Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tânără de 26 de ani, GREFIERĂ la JUDECĂTORIA Alba Iulia, găsită SPÂNZURATĂ într-un apartament

Publicat


bloc alba iulia 2 Tragedie la Alba Iulia. O tânără în vârstă de 26 de ani a fost găsită spânzurată, vineri dimineaţa, într-un apartament din Alba Iulia, în care stătea cu chirie. Aceasta este din judeţul Vâlcea şi ar fi fost angajată grefier la Judecătoria Alba Iulia.

Reprezentanţii IPJ Alba au confirmat că incidentul a fost anunţat prin 112, vineri dimineaţa, în jurul orei 10.00. În cauză au fost demarate cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs tragedia.

Cel mai probabil, este vorba despre o sinucidere.

Tânăra, Denisa Ioana Udrea ar fi locuit cu o colegă de apartament, care plecase de dimineaţă la serviciu şi nu mai reuşea să ia legătura cu fata. Proprietarul apartamentului ar fi fost cel care a găsit trupul neînsufleţit al fetei.

Denisa stătea în chirie la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Ferdinand din Alba Iulia, situat în zona dintre benzinăriile Petrom și LukOlil. Se pare că acesta s-ar fi spânzurat de tocul unei uși din casă.

Trupul său a fost ridicat, în jurul orei 13.00, de o firmă de pompe funebre. Un angajat al unei companii care are sediul în aceeași clădire spune că o știe doar din vedere și părea o tânără liniștită.

Denisa și-a șters contul de Facebook chiar înainte de a-și pune capăt zilelor.

Aceasta era grefieră la Judecătoria Alba Iulia din luna ianuarie a acestui an. A fost admisă după concurs, cu media 9,29. Colegii care îi erau mai apropiați spun că nu ştiu ca tânăra să fi avut probleme de genul cărora ar putea conduce către acest gest extrem. 

UPDATE:  Potrivit uni comunicat transmis de Judecătoria Alba Iulia: „În dimineaţa zilei de 27.05.2016, domnişoara Denisa Udrea, grefier în cadrul Judecătoriei Alba Iulia, a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia singură cu chirie.

Aceasta avea vârsta de 26 de ani şi îşi desfăşura activitatea în cadrul Judecătoriei Alba Iulia din data de 04.01.2016, ocupând postul în urma unui concurs desfăşurat la nivelul Curţii de Apel Alba Iulia în luna decembrie 2015, la care a obţinut media 9,29.

În perioada în care şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Judecătoriei Alba Iulia, aceasta şi-a îndeplinit cu profesionalism atribuţiile de serviciu şi s-a integrat în colectiv.

În cauză se efectuează cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax