Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tânără din Sibiu dată dispărută, căutată la nivel național: Minora și-a înscenat o răpire. A lasat un bilet de răscumparare

Publicat

Familia unei minore din Sibiu, dispărută de acasă, a găsit un bilet în poarta locuinței în care li se cere o sumă de bani, pentru ca fata să se întoarcă acasă.

Este vorba despre o minoră, în vârstă de 14 ani, Oana Ciovică, din Ocna Sibiului, care a fost dată dispărută de poliție. 

La scurt timp de la emiterea comunicatului de presă prin care se anunța dispariția, tânăra a fost reperată pe raza unei localități din Sibiu, iar aceasta a declarat că și-a înscenat răpirea. 

Dispariția a fost anunțată de către mama fetei, în data de 9 mai. Fata ar fi dispărut în jurul orei 14:00, 15:30, iar la scurt timp, familia a găsit biletul de răscumpărare.

Potrivit reprezentaților IPJ Sibiu, în jurul orei 15,30, pe poarta de acces în curtea casei, tatăl minorei ar fi găsit un așa zis bilet de răscumpărare, scris rudimentar, prin care părinților li se cer bani în schimbul minorei, fără a preciza o anumită sumă de bani, pe bilet fiind notat și un număr de telefon. De asemenea, femeia a precizat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 14,00, ar fi trimis-o pe minoră să scoată bani dintr-un ATM din apropierea domiciliului, banii și cardul fiind găsite în locuință de către părinți.

Din verificările efectuate de către polițiștii sibieni nu au rezultat până în prezent indicii care să susțină o eventuală ipoteză a răpirii. Cercetările continuă în vederea identificării martorilor și documentării unui eventual traseu pe care minora l-ar fi parcurs.

În trecut, minora a mai părăsit o dată domiciliul fără știrea părinților, fiind depistată pe raza localității Hașag.

Semnalmente: înălțime 158 cm, greutate 55 de kg, păr șaten, ondulat, voluminos, ochi căprui, constituție atletică.

La momentul plecării, minora purta un hanorac de culoare gri, bluză de culoare albă, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, cu rupturi în zona genunchilor, încălțăminte sport de culoare albă cu dungi negre.

Nu prezintă semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE 11.40:  La scurt timp de emiterea comunicatului de presă, prin care se anunța răpirea fetei, aceasta a fost depistată în locuința unei rude pe raza localității Hășag.

Adolescenta a declarat că și-a înscenat răpirea pe fondul unor neînțelegeri cu părinții.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că minora nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind preluată de către reprezentanții DGASPC Sibiu, au transmis reprezentații IPJ Sibiu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax