Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: Târgul APULUM AGRARIA la Alba Iulia. CÂŞTIGĂTORII concursului „Standul Toamnei” şi demonstraţie cu cai

Publicat

stand legume toamna Festivalul „Apulum Agraria” continuă la Alba Iulia până duminică. Pe lângă produsele tradiţionale şi preparatele pregătite de comercianţi, cei care au participat la târg în a doua zi au avut parte de o demonstraţie hipică şi au putut admira cele mai frumoase şi bine organizate standuri, care au fost şi premiate de organizatori.

Încă de la primele ore ale dimineţii, comercianţii s-au întors la spaţiul expoziţional din zona Bazinului Olipic pentru a-şi aştepta clienţii.

Cu toate că a plouat şi noroiul a cam dat bătăi de cap, albaiulienii au venit cu plasele pregătite pentru a cumpăra din sutele de prosduse pregătite minuţios de producători.

 

fetita pe cal Şi copiii s-au bucurat de târg mai ales că de de la ora 11.00 a avut loc o demonstraţie hipică a centrului de călărie Aladin de la Benic. După ce au văzut cum se comportă şi cât sunt de ascultătore animalele, micuţii au încercat şi ei pentru câteva minuite să se bucure de o plimbare pe cal.

De la ora 12.00, cele mai frumoase standuri prezente la târg au fost premiate de către organizatori. În concursul pentru „Standul Toamnei” s-au înscris 14 comercianţi care şi-au aranjat cum au ştiut mai frumos mesele cu bunătăţi.

Juriul a trecut şi a analizat pe criterii clare fiecare stand. S-au luat în considerare varietatea de produse, arangamentul, elementele de toamnă şi multe altele.
După ce au povestit şi au văzut cu ce s-au prezentat micii producători, jurul a decis că locul I îl merită Viorel Ianc care a primit un set bistro cu masă şi scaune de grădină, locul II a fost acordat Mariei Anghel care a plecat acasă cu o damigeană de 34 l, iar locul trei firmei Baumaster din Sebeş care a câşigat un o greblă.

Târgul va continua până duminică când vor avea loc o Demonstrație culinară – miel la ceaun, Asociația Crescătorilor de Ovine din Județul Alba, Natura e cool! Activități Slow Food de educație a gustului pentru copii şi o nouă demonstraţie hipică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax