Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: Târgul de animale de la Câmpeni a fost inaugurat. A fost prezent și ministrul Agriculturii, Adrian Oros

Publicat

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, a fost prezent la deschiderea târgului de animale de la Câmpeni. 

”După o perioadă îndelungată în care ne-am confruntat cu restricții pentru a putea trece cu bine peste pandemie, am avut astăzi, 9 iulie 2021, târg de animale (bovine, cabaline, ovine) la Câmpeni.

Am fost onorați cu prezența de către Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Nechita-Adrian Oros.

Domnul ministru a venit în zona noastră pentru a-și reafirma sprijinul pentru crescătorii de animale și fermierii din zona Munților Apuseni” a transmis primarul orașului Câmpeni, Dan Cristian Pașca.

Ministrul a fost însoțit și de europarlamentarul Mircea Hava, de Prefectul Județului Alba, Nicolae Albu, deputatul Corneliu Olar și directorul DSV Alba, Vasile Spînu.

Schemă de ajutor de stat pentru crescătorii din sectorul bovin

”Domnul ministru Oros ne-a informat că la sfârșitul lunii iunie 2021 a fost aprobată o Ordonanță de Urgență privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID 19.

Prin prezentul act normativ se instituie o schemă de ajutor de stat cu caracter temporar pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin, în contextul crizei economice generate de pandemia COVID – 19, valabilă până la data de 31 decembrie 2021, în scopul compensării pierderilor cauzate de pandemie” a mai transmis primarul.

Sumele se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Punctul de achiziții bovine din orașul Câmpeni, amplasat în incinta târgului, a fost amplasat vineri. În zona târgului a fost amenajat și un punct de vaccinare anti COVID pentru cei care au dorit să se vaccineze.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax