Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Târgul de Crăciun la Aiud. Concert de colinde la catedrală şi pe scena din piaţă, cu elevi de la şcolile din oraş. PROGRAMUL de vineri seara

Publicat

IMG_1840 Joi, 17 decembrie, într-o atmosferă de sărbătoare, a avut loc închiderea celei de a patra ediții a Târgului de Crăciun de la Aiud. În ultima seară a Târgului de Crăciun, pe scena amenajată în Piața Dr. Constantin Hagea din municipiul Aiud, copii ai școlilor aiudene, Clubul Copiilor Aiud, Centrul Recreativ Educațional ”Bianca” și Ansamblul Folcloric ”Doina Aiudului” au prezentat un program de colinde.

Pentru că și de această dată Moș Crăciun a fost prezent pe scenă, toți colindătorii au fost răsplătiți cum se cuvine cu câte un cadou.

Miercuri, de la ora 16.00, la Catedrala Ortodoxă ”Sfinții Trei Ierarhi Vasile, Grigore și Ioan” din Aiud, a avut loc un concert de colinde susținut de elevi de la: Colegiului Național ”Titu Maiorescu”, Colegiului Tehnic Aiud, Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” Ciumbrud, Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, Școala Gimnazială ”Axente Sever”, Școala Gimnazială Rădești și Liceul Teoretic ”Petru Maior” Ocna Mureș.

Vineri seara, de la ora 18.00, la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud, va avea loc un concert de colinde la care vor participa Ansamblul Folcloric ”Doina Aiudului”, Ansamblul Folcloric de copii ”Doina Aiudului”, Grupul de Muzică Folk al Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud, Formația de Dansuri Populare Maghiare a Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud, Grupul de Colindători din Alba, Grupul Vocal ”Suflet de român”, Ansamblul Folcloric ”Cununa Fărăului” și Corul Preoților din Protopopiatul Aiud.

Alături de aceste grupuri, pe scena Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud vor urca soliștii vocali Marilena Baba, Teodora Zărnescu, Camelia Ilea, Roxana Călușer, Mădălina Alexandra Boar, Geanina Buzan și Andrei Ciocan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax