Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Târgul de Nunți din Alba Mall și-a deschis porțile. Expozanții se întrec în oferte variate, la prețuri de excepție

Publicat

Târgul de Nunţi de la Alba Mall și-a deschis încă o dată porțile, pentru tinerele cupluri dornice să-și unească destinele în viitorul apropiat. Vineri, în prima zi a celei de-a VI-a ediţii a târgului, expozanții s-au întrecut în oferte care mai de care mai deosebite și variate, în încercarea de a-i surprinde în cel mai frumos mod posibil pe viitorii miri.

Încă de vineri, prima zi a evenimentului, organizatorii promit să ofere, în cadrul celei de-a VI-a ediții a Târgului de Nunți de la Alba Mall, toate ingredientele pentru o nuntă de vis și rețeta unui eveniment reușit. De la cele mai noi tendințe în moda de ceremonie, până la cei mai buni specialiști în hair style & make-up și servicii de top la prețuri promoționale, viitorii miri au o gamă variată de oferte, de unde pot alege.

De la Târgul „Orașul Mirilor” de la Alba Mall nu vor lipsi nici ofertele pentru limuzine sau trăsuri de epocă, gustări tradiționale sau rafinate, DJ sau trupe sofisticate, flori rare sau decorațiuni deosebite, lumini, sunet, imagine și cele mai actuale creații vestimentare, semnate de case de modă celebre, atât din țară, cât și din străinătate.

De asemenea, Târgul de Nunți din Alba Mall vă pune la dispoziție și ofertele celor mai importante săli de nunți din județul Alba.

Târgul de Nunți va fi deschis publicului, până duminică, 9 martie.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax