Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | Târgul GUSTOS de Alba s-a încheiat cu o demonstrație culinară de „clătite de Loman” și înmânarea diplomelor pentru participanți

Publicat

Târgul GUSTOS de Alba și-a încheiat ediția a IV-a duminică, 2 iunie, în mod ceremonios, cu înmânarea diplomelor de participare tuturor expozanților care au participat la eveniment. Aceasta, nu înainte ca oamenii prezenți să asiste la câteva demonstrații culinare de mâncăruri tradiționale, pregătite „ca la cartea bunicii”.

Încă de dimineață, cei care au vrut să profite de ultima zi de „Gustos” și s-au plimbat printre standurile garnisite cu bunătăți, au avut ocazia să învețe, pe viu, de la Elena Stănuş din Pianu de Jos, cum se pregătește un balmoș adevărat. În continuare, aceștia au asistat la prepararea unei specialități de la Loman, și anume clătite cu cașcaval, preparate de către Mărioara Cândea, chiar sub ochii pofticioșilor.

În jurul orei 12.00, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, a oficiat ceremonia de înmânare a diplomelor de participare tuturor expozanților din acest an, mulțumindu-le pentru prezență și felicitându-i pe cei care au pregătit mâncăruri delicioase în Piața Pascu.

Iată câteva imagini de la eveniment:

FOTO: Vali CIONTEA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax