Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO| Târgul Mobilei la Alba Iulia: 38 de expozanţi și-au scos la vânzare produsele. Vezi surprizele pregătite de organizatori


Publicat

Importanţi producători din domeniul prelucrării lemnului şi a mobilei s-au întâlnit, în acest weekend la Alba Iulia, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Târgului Mobilei. Este vorba despre 38 de expozanţi care oferă spre vânzare o gamă variată de produse indispensabile într-o locuinţă modernă sau cu accente clasice. Nu lipsesc de la târg nici accesoriile pentru decorarea unei locuinţe, precum draperii, textile, vitralii, corpuri de iluminat, lumânări decorative sau obiecte de fier forjat.

Târgul este deschis şi în acest an în incinta Alba Mall, iar parteneri ai Consiliului Judeţean sunt Savini Due, Stratuscom Blaj, Thomas Fashion şi Filiala Judeţeană Alba a Asociaţiei “Amicii Rozelor” din România.

La deschiderea târgului au fost prezenți președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitre, vicepreședintele CJ Flori Roman, prefectul județului Alba Gheorghe Feneșer, administratorul județului Alba Sorin Bumb, dar și senatorul Alexandru Pereș și deputatul Teodor Atanasiu.

La această ediţie participă 38 de expozanţi care oferă spre vânzare o gamă bogată de produse. Sunt foarte multe produse noi, multe dintre ele oferite în premieră în cadrul acestui târg: garnituri de bucătărie, garnituri de camere de zi şi pentru dormitoare, mobilă pentru holuri şi băi, mobilier pentru camere de adulţi, copii şi tineret. Deci tot mobilierul pentru întreaga casă, dar şi pentru întreaga familie, fie că este lucrat în manieră modernă şi funcţională ori mobilier clasic şi tradiţional pentru locuinţe, birouri şi spaţii comerciale.

„Acest târg este doar una dintre manifestările prin care Consiliul Județean Alba promovează produsele locale și afacerile din județul Alba. Prelucrarea lemnului și industria mobilei sunt strâns legate de numele județului Alba, iar experiența și priceperea celor care lucrează în acest domeniu permit apariția unor noutăți la fiecare ediție a târgului”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Așadar cei care doresc să își achiziționeze mobilier o pot face în acest weekend. Prețurile variază de la model la model. De exemplu un dormitor modern, din lemn costă în jur de 3.000 de lei, o măsuță de cafea poate costa 150 de lei, 250 de lei sau chiar mai mult, o canapea cu saltea relaxa în jur de 1.500 de lei.

Din program fac parte:

Sâmbătă, 20 aprilie

– atelier de pictură pe sticlă condus de Daniela Anca de la Asociaţia Maria Poenariu, Laz

– ora 17.00: concurs de îndemânare pentru vizitatori numit “Mâini dibace”, care constă în asamblarea contra cronometru a unei piese de mobilier

– spectacol de teatru şi muzică clasică susţinut de elevii Şcolii Generale “Avram Iancu” şi ai Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia

Duminică, 21 aprilie

– ora 12.00: tombolă pentru vizitatori, cu premii atractive oferite de toţi expozanţii

– ora 17.00: licitaţie de mobilier, cu strigare, organizată de firma Tiporex.

Târgul Mobilei va fi deschis între orele 10.00-19.00.

FOTO: Andreea MEZEI

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comment

  1. Pingback: Distracția de weekend: Târgul mobilei, Festivalul Internațional de Umor, concert Ioan Gyuri Pascu, Partydul Kiss FM și multă muzică de calitate | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT MORTAL de muncă, la o fabrică de cherestea din Sebeș. Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de un motostivuitor

Publicat

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Sebeș a decedat vineri seara după ce a fost lovit de un motostivuitor, pe platforma fabricii HS Timber Group (fosta Holzindustrie Schweighofer) din localitate. 

Din primele informații, un bărbat de 57 de ani din Sebeș a fost acrosat de un motostivuitor condus de un bărbat de 40 de ani.

În urma accidentului de muncă, bărbatul lovit de utilaj a decedat.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infarctiunii de ucidere din culpă.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Tablete de ultimă generație pentru consilierii locali din Alba Iulia. O parte din cele vechi nu mai mergeau sau erau distruse

Publicat

Consilierii locali din municipiul Alba Iulia vor avea tablete noi pentru ședințe. Primăria a cumpărat recent 22 de tablete marca Samsung, cu husă cu tastatură, în valoare totală de peste 11.000 de euro. 

Echipamentele mobile de comunicație pentru ședințele Consiliului Local Alba Iulia au fost achiziționate în 28 octombrie, pe platforma SEAP, prin cumpărare directă, ofertantul fiind InfoGrup SRL. Valoarea acestora este de 55.814 de lei (aproximativ 11.451,14 euro).

„Veți primi fiecare câte o tabletă, din partea Primăriei, fiecare consilier, așa cum au avut și consilierii locali din mandatul trecut. Unii le-au predat mai târziu, cinci din ele nu mai funcționau sau nu mai mergea acumulatorul, deci va trebui să luăm altele. Veți primi fiecare câte o tabletă pentru a le folosi doar pentru Consiliul Local. Rugămintea mea e să aveți grijă de ele și să le folosiți doar pentru așa ceva. Din nefericire am găsit și tablete zgâriate, tablete distruse și rugămintea mea este să le folosiți doar pentru ședințele Consiliului Local”, a declarat primarul Gabriel Pleșa, în prima ședință a noului Consiliu Local.

Echipamente achiziționate:

– Tabletă Samsung Galaxy Tab S5e (2019), Octa-Core, 10.5″, 4GB RAM, 64GB, LTE – 22 bucăți (preț de catalog – 2.016 lei/buc.)

– Husă cu tastatură Samsung pentru Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 inch T725 – 22 bucăți (preț de catalog – 521 lei/buc.)

Reamintim faptul că la începutul anului 2018, consilierii locali din Alba Iulia au primit tabletele Lenovo Tab Yoga book yb1-x90L, care au costat în total aproape 63.000 de lei (2.048 lei bucata). Tabletele electronice au înlocuit, cel puțin teoretic, celebrele dosare cu zeci sau chiar sute de pagini printate pe hârtie.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Atenție șoferi: Rovinieta și peajul nu pot fi achiziționate prin SMS sau online duminică, 1 noiembrie. Precizări făcute de CNAIR

Publicat

rovinieta

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că în data de 1 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 19:00, vor avea loc lucrări de mentenanță a sistemelor informatice cu care SIEGMCR este interconectat.

Astfel, emiterea rovinietelor și peajelor prin intermediul SMS, sau prin intermediul portalului www.erovinieta.ro și aplicației eTarife nu va fi disponibilă.

Potrivit reprezentanțulor CNAIR, utilizatorii vor pot achita tarifele în punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați.

Mai multe detalii pot fi obținute pe site-ul cnadnr.ro, la secțiunile „Cumpără roviniea aici”, respectiv „Cumpără peaj aici”.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Anunț: CECCAR Filiala Alba angajează șef birou stagiu și dezvoltare profesională continuă

Publicat

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) – Filiala Alba angajează șef birou stagiu și dezvoltare profesională continuă.

Condiţii specifice și cerințe de participare la concurs:

– studii superioare economice;

– capacitate de analiză şi sinteză;

– abilităţi excelente de organizare, prioritizare şi comunicare;

– rezistenţă la stres, flexibilitate, atenţie la detalii, minuţios, perseverenţă şi disponibilitate pentru program prelungit;

– cunoştinţe Microsoft Office, nivel mediu;

– comportament profesional integru şi conduită ireproşabilă.

Concursul se desfăşoară la sediul Filialei CECCAR Alba din Str. Piata Consiliul Europei nr. 2, bl. 32E, ap. 19, loc. Alba Iulia, jud. Alba, după cum urmează:

– dosarele de înscriere se vor depune până la data 19.11.2020 ora 14:00, la sediul filialei CECCAR Alba;

– proba scrisă, proba de verificare a abilităților de utilizare a calculatorului si interviul vor avea loc în data de 20.11.2020 orele 10.00, la sediul filialei Alba;

– comunicarea rezultatelor concursului se face prin specificarea menţiunii «admis» sau «respins» prin afişare la sediul filialei CECCAR Alba.

Detalii suplimentare pe site-ul CECCAR filiala Alba: ceccaralba.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate