Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Taximetriştii din Alba, verificaţi de poliţişti. Şoferii s-au ales cu amenzi în valoare totală de 4.800 de lei

Publicat

politie

Poliţiştii rutieri din Alba au organizat, miercuri, o acţiune de verificare a taximetriştilor din judeţ, în urma căreia au fost constatate 29 de nereguli şi aplicate amenzi în valoare totală de 4.870 de lei.

Acţiunea s-a desfăşurat, între orele 7.00-10.00, respectiv 15.00-18.00, pe raza municipiilor Alba Iulia, Sebeş, Aiud, Blaj şi în oraşele Teiuş şi Ocna Mureş. A avut drept scop verificarea legalităţii în care se desfăşoară transportul de persoane în regim taxi.

La această acţiune au participat poliţişti din structurile de poliţie rutieră care au fost sprijiniţi de cei de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român Agenţia Alba.

Au fost verificate 137 de taximetre, iar, pentru nereguli constatate, au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.870 lei.

Cele mai multe dintre acestea (26) au fost aplicate pentru încălcarea legislației rutiere, iar trei au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind taximetria.

Poliţiştii Compartimentului de Prevenire şi Analiză a Criminalităţii au distribuit materiale cu caracter informativ – preventiv şi au transmis taximetriştilor verificaţi sfaturi utile pentru siguranţa lor şi a clienţilor lor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax