Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Teatru de marionete, pus în scenă de elevii Colegiului Tehnic Apulum din Alba Iulia, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Publicat

În prima zi a săptămânii „Școala Altfel”, elevii de la Colegiul Tehnic „Apulum” și-au ales un proiect inedit, amuzant și interesant. Este vorba despre punerea în scenă a unei piese de marionete, la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Astfel, după repetiții serioase, aceștia le-au oferit colegilor și profesorilor o oră de divertisment, printr-un spectacol.

Piesa aleasă de elevi a fost „Din Cetatea lui Eu în Cetatea lui Tu”, o adaptare după romanul scriitoarei elene Mirsini Vingopoulos. Povestea piesei redă parcursul unui locuitor al Cetății lui Eu, Mâniosul, care porneşte în căutarea Cetăţii lui Tu, având ca merinde doar sfatul împărătesei Cetăţii lui EU, să pună mereu în faţă Sinele său.

Pe lângă povestea plăcută și amuzantă, elevii și profesorii au apreciat și îndemânarea cu care „actorii” au condus marionetele de-a lungul piesei.

Iată câteva fotografii:

FOTO: Vali CIONTEA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax