Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO-VIDEO: „Bossa Nova & Jazz” cu 7th Flower şi Marius Mihalache cu Irina Sârbu şi teatru de păpuşi, miercuri seara la Alba Mall

Publicat

Festivalul Iernii a continuat, miercuri, la Alba Mall,  cu evenimente de divertisment pentru cei mici şi cei mari. Copiii au putut urmări o piesă de teatru, iar părinţii – două concerte vocal-instrumentale, în Sala de Bal. 7th Flower a oferit un recital de „Bossa Nova & Jazz”, cu Laura Orian la voce şi pian şi Marius Coş la chitară, cu piese de Antonio Carlos Jobim, Miles Davis, George Gershwin, Marcos Valle, Marius Coş, Laura Orian. În continuare, Ansamblul Marius Mihalache şi Irina Sârbu au cântat la ţambal, voce, flaut, tobe şi bass.

La ora 18.00, pe scena Alba Mall a avut loc un spectacol de marionete pentru copii: Cine va păzi clopoţeii?. Piesa a fost pusă în scenă de Teodora Popa, scenografia a fost asigurată de Marian Sandu, iar muzica, de Levente Szocs. Personajele piesei au fost animate de Amalia Pop, Teodora Popa, Radu Hăprian Dan, Anca Hăprian, Ramona Mincu Benchea, Elena Scorțeanu, toţi de la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Copiii, împreună cu părinţii au asistat la povestea plină de învăţăminte a „Micului Grădinar”, pe care mulţi dintre ei o cunoşteau deja, recitând replicile şi cântând în acelaşi timp cu personajele.

Concertul „7th Flower” a început în jurul orei 20.00, în Sala de Bal din Alba Mall. Laura Orian şi Marius Coş au oferit publicului un recital de jazz şi bossa nova, cu piese cunoscute, compuse de Antonio Carlos Jobim, Miles Davis, George Gershwin, Marcos Valle, Marius Coş, Laura Orian la pian, voce şi chitară.

Laura Orian, solista de la 7th Flower, a introdus evenimentul în contextul amplu al unui Festival de Jazz: „Concertul din această seară este un preambul al unui Festival de Jazz pe care îl vrem la Alba Iulia anul viitor. Suntem în tratative cu Consiliul Judeţean şi sperăm să fie”.

7th Flower este un grup în continuă evoluţie, cunoscătorii au observat deja că trupa nu păstrează neapărat un anumit model, nici ca stil, nici ca membri. Laura a explicat: „7th Flower este un grup care îşi schimbă componenţa de la un concert la altul. Am avut pe scenă artişti foarte adevăraţi. Unii dintre ei sunt aici, în sală. De exemplu Ovidiu Pârjol sau Liviu Cernat”.

Într-un suflu feminin, plin de sensibilitate, Laura şi-a exprimat dorinţa de fuziune cu publicul. În finalul concertului, s-a dovedit că această năzuinţă a artistei i-a „contaminat” pe cei prezenţi, care nu dădeau semne de oprire din aplauze, până la revenirea celor doi interpreţi pe scenă.

În continuare, la ora 21.00, ansamblul lui Marius Mihalache şi Irina Sârbu au cântat jazz, la voce, ţambal, flaut, bass şi tobe. Cu piese cunoscute şi noi pentru albaiulieni, ansamblul a încântat cu o armonie impecabilă între melodia acordurilor de ţambal şi sunetele vesele ale flautului, completate de vocea Irinei Sârbu şi ritmica introdusă precis de bass şi tobe. În numele grupului, Irina Sârbu şi-a exprimat aprecierea pentru iniţiativa de a lansa un Festival de Jazz la Alba Iulia şi entuziasmul de a participa cu muzică la acest eveniment.

Publicul care, în final, a reuşit să umple sala de bal a centrului comercial Alba Mall, a savurat muzica fină şi elegantă a acestei seri.

Vă prezentăm câteva fotografii de la acest eveniment:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax