Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tencuială prăbușită peste un elev al unei școli din Sebeș. Instituțiile publice nu au anunțat incidentul

Publicat

O bucată de tencuială a căzut pe un copil, elev în clasa a IV-a a Școlii Generale Numărul 4 Mihail Kogălniceanu din Sebeș, rănindu-l în zona capului. Incidentul foarte grav s-a petrecut miercuri, 29 mai 2019, dar nu a fost anunțat public de nici o instituție dintre cele cu atribuții în acest domeniu.

Informația a fost totuși postată pe facebook, de martori ai accidentului. La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD, care l-a preluat pe copil și l-a dus la spital.

Direcțiunea școlii nu a oferit nici o informație. Persoana care a răspuns la telefon a spus, după o pauză de aproximativ 2 minute, că directoarea nu este acolo și că nu a observat când a plecat. Evident, răspunsul a venit după ce a discutat cu aceasta.

UPDATE: Copilul în vârstă de zece ani, elev în clasa a IV-a, a suferit un traumatism cranio-cerebral. A fost transportat la spital cu ambulanța SMURD. Surse din cadrul școlii au declarat că acum este în stare bună.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax