Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tentativă de suicid la Poiana Galdei. Bărbat de 73 de ani, în stare gravă la spital, după ce şi-a tăiat venele cu un cuţit

Publicat

smurd

SMURD noaptea Un bărbat în vârstă de 73 de ani din localitatea Poiana Galdei a vrut să-şi pună capăt zilelor, luni, fiind găsit de către un vecin, cu venele de la mână şi gât tăiate, într-un beci din gospodărie. Echipaje SMURD au intervenit pentru salvarea bărbatului şi l-au transportat de urgenţă la spital.

La spitalul din Alba Iulia, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale, medicii precizând că a avut noroc că a scăpat cu viaţă.

Vecinul care l-a găsit prăbuşit pe podeaua pivniţei a relatat că bărbatul avea un cuţit în mână, era căzut pe o parte şi avea tăieturi la mână şi la gât. Omul l-a găsit într-o baltă de sânge şi a sunat la 112. Echipajele de urgenţă au reuşit să-i stabilizeze starea şi astfel i-au salvat viaţa.

Din declaraţiile vecinilor, bărbatul nu s-ar fi plâns în ultimul timp că s-ar fi confruntat cu probleme personale, însă ar fi fost bolnav, suferind de o afecţiune de inimă. Bărbatul locuia singur, fiicele sale fiind în Hunedoara.

Medicul specialist urgenţe Denisa Marinescu de la spitalul din Alba Iulia a precizat că este vorba despre un pacient cu „insuficienţă respiratorie, cu debut de trei zile, care a ajuns la spital în urma unei tentative de suicid, prin tăiere, cu plagă la nivelul mâinii şi latero-cervical dreapta. A fost adus stabil de echipajul SMURD şi a suferit o intervenţie chirurgicală”.

Potrivit IPJ Alba, “în data de 16.03.2015, în jurul orei 17.20, poliţiştii Postului de Poliție Galda de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către un cetăţean din localitatea Poiana Galdei cu privire la faptul că vecinul său a încercat să se sinucidă.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, în timp ce se afla în locuinţa sa, L.A., de 73 de ani, şi-a provocat cu un cuţit, plăgi tăiate la mâna stângă şi la gât.

Bărbatul a primit asistenţă medicală de la un echipaj SMURD care l-a transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

Poliţiştii din Galda de Jos continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax