Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Teren multisport și pistă de alergare, amenajate în curtea Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia

Publicat

Lucrările de amenajare a unei zone din curtea Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia au fost finalizate. În cadrul proiectului „RE-CREAȚIA”, câștigător în cadrul Bugetării Participative, a fost amenajat un teren multisport care include teren de fotbal, de baschet, de tenis și de handbal și o pistă de alergare cu trei culoare. Investiția s-a ridicat la peste 370.000 de lei.

„Astăzi a avut loc recepția lucrărior din cadrul proiectului ”RE-CREAȚIA”, câștigător în cadrul Bugetării Participative 2022, implementat cu succes pentru amenajarea curții școlii Avram Iancu. Acest proiect, propus și votat de comunitate, a adus un plus de valoare mediului educațional prin crearea unui spațiu modern, sigur și plin de culoare pentru elevi și profesori.

Aceste lucrări de reamenajare au transformat curtea școlii, într-un loc atractiv, ce încurajează activitățile recreative și de învățare în aer liber.

Modernizarea a inclus: un teren multifuncțional pentru sport din tartan cu suprafața de 665,06 mp, piste de alergare, sistem de iluminat cu LED (6 proiectoare), 2 coșuri baschet, 2 porți fotbal și două sisteme fileu pentru tenis și volei, demontabile.

RE-CREAȚIA este un exemplu de succes al modului în care vocea comunității poate transforma spațiile educaționale, iar astăzi ne bucurăm să oferim elevilor școlii Avram Iancu un loc primitor și prietenos.

Subliniez mereu importanța implicării comunității în procesul de bugetare participativă, și încurajez locuitorii să propună proiecte menite să îmbunătățească spațiile publice și să contribuie la calitatea vieții în oraș”, a scris primarul Gabriel Pleșa, vineri, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate