Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tineri de 21 și 18 ani din Săliștea, REȚINUȚI de polițiști pentru furt. Au sustras bunuri din incinta unei şcoli

Publicat

IMG_2859 Doi tineri de 21 și 18 ani din comuna Săliștea sunt cercetați pentru furt calificat. Cei doi au intrat, luni noaptea, în incinta școlii din satul Săliștea Deal și au furat aparatură electronică şi un șemineu. Aceștia au fost prinși și prejudiciul a fost recuperat.

UPDATE: Cei doi tineri ce au furat din școala din Săliștea au fost reținuți de polițiști marți, în jurul orei 15.30.

Poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea i-au identificat pe doi tineri din comună care sunt bănuiţi de comiterea unui furt din şcoala din Săliştea Deal, loc în care au pătruns prin efracţie, în noaptea de 21 spre 22 februarie.

Luni dimineaţa, poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din Şcoala cu clasele I-IV din localitatea Săliştea Deal, au fost sustrase mai multe bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice persoanele bănuite de comiterea furtului. Este vorba de doi tineri, de 18 şi 21 de ani, din comună, în sarcina cărora s-a reţinut faptul că, în noaptea de 21 spre 22, au forţat uşa de acces în şcoală şi au sustras un şemineu şi aparatură electronică, bunuri a căror valoare a fost estimată la 1.500 de lei.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor unităţii de învățământ, iar pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax