Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Tineri din Ciumbrud ”deranjați” de jandarmi la petrecerea cu grătare de 1 Mai, făcută pe malul Mureșului

Publicat

Șase tineri din Ciumbrud au fost sancționați, vineri, de jandarmii care i-au surprins sărbătorind ziua de 1 Mai pe malul Mureșului.

”Șase tineri din Ciumbrud nu au putut să treacă peste „tradiționalul grătar” de 1 Mai, în ciuda faptului că autoritățile au făcut apel la populație să stea în case și să respecte ordonanțele militare. Trei dintre tineri și-au așezat corturile pe malul râului Mureș, între localitățile Păgida și Ciumbrud, iar la „petrecere” au chemat încă trei prieteni. Nu au apucat să se bucure cum se cuvine, pentru că au fost surprinși de o patrulă de jandarmi care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu”, au informat reprezentanții IJJ Alba.

Trei dintre tineri au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei, iar alți 3 cu avertismente, iar în scurt timp aceștia și-au adunat lucrurile și au plecat spre case.

”Deși 1 Mai însemna până acum, relaxare și timp petrecut în natură, trebuie să avem în vedere faptul că este necesar să respectăm, mai mult ca oricând, toate normele impuse pentru a putea trece peste această perioadă cu bine”, au transmis reprezentanții jandarmilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax